De Sabina reis 2019

De Sabina-reis van 2018 was een succes! Een korte terugblik vind je op de Home pagina. Heb je de editie van 2018 gemist? Misschien krijg je nog een kans! Siward Tacoma en ik hopen nog één keer een groep Sabina-lezers door Sabina’s wereld rond te leiden in november 2019. Meer informatie vind je hier:  Sabinareis-2019-INFO . Inschrijven moet echter al voor 1 maart! Download hier je INSCHRIJFFORMULIER. Neem ook gerust contact op als meer persoonlijk informatie wilt: nynkesmits@gmail.com.
De reis kan doorgaan bij een minimaal aantal van 15 reizigers.

Hieronder poseert een deel van de 2018-groep bij Hadrianus en Sabina in de Capitolijnse musea.

Wat vonden zij van de reis?
Fred en Maria: “Verrassende en verfrissende themareis. De wereld van Sabina en Hadrianus komt midden in het hedendaagse Rome tot leven! Ook de barokdag was voor ons een hoogtepunt.

Sabina (ja, Sabina was in ons midden!): “Leerzaam, educatief en een cultuurreis onder deskundige leiding. Een aanrader!!”

En Chris: “Fantastische reis waar je dingen te zien krijgt die veel verder gaan dan wat je zag toen je als gymnasiast naar Rome ging. Niet in de laatste plaats dankzij de kennis en het enthousiasme van de reisleiders. En dat alles in  het kader van de roman over keizerin Sabina van de hand van Nynke Smits.”